Ultima achizitie - "nu exista nimic rațional în banii cheltuiți pe o placere!"

shogunu65

Stiuca
La spining eu prefer manusi cu degete intregi, mi se pare ca tin mai bine. Acum am unele din Decathlon, dintr un softshell subtire. In cazul in care frigul e mai nasol, bag pe dedesubt unele din merino subtire, dar care isi fac treaba foarte bine.
La stationar / feeder dau cu unele din neopren, pentru ca acolo mai mestec in nada si alea se spala mai usor.
 

Aurel

Piranha
Sper ca am epuizat stocul
20221206_115601.jpg

Pentru cei interesați vând la bucatazimbettt
 

Schumi

Stiuca
Ce tare! Eu nu am prins nici macar un salau la culoarea portocaliu, si am incercat mult. Indiferent daca pescuiam in apa limpede, piscata sau tulbure...
 

Hades

Somn
Cand am pescuit pe frig, am folosit manusile acestea:
R-p-344485
Nu sunt scumpe si sunt extrem de calduroase. Recomand!
Același model, dar material gros către catifea, am luat din Piața Flavia, sâmbăta ce a trecut. Prinderea ”degetelor comune” pe spate se face cu scai. Avea multe pe masă. Inițial m-am uitat la unele de lână, dar am schimbat pe materialul mai impermeabil. Toate erau la 10 lei. Pentru Timișoreni, care știu , era cu masa la intrarea dinspre Dedeman.
 

spin4fun

Stiuca
Unii pescuiesc si prind, alti cumpara. Ca sa mentinem un echilibru in univers. Boala grea asta cu nalucile. Daca cu restul m-am calmat, cu nalucile mai greu.

Erau de mult in lista, Rigge, dar acum le-am vazut la un pret mai rezonabil in Lituania si le-am luat. Vad la anul cum merg, ca de laudat is laudate de numa'

20221207_163627.jpg
 

spin4fun

Stiuca
Cred ca cel de 6 cm din stanga imaginii sus l am avut si eu daca e maro pe spate si portocaliu pe burta...dădeau clenii in el ca dracii (pe lac).Acolo a si ramas in cioate.
Cel de care spui din poza e culoarea 213. Are ceva portocaliu pe burta, dar nu cred ca e cel pe care l-ai avut tu. Ia vezi mai jos daca asta ii ce ai avut tu. Altul de genul nu am vazut disponibil la cei de la care am luat pe site. Daca esti interesat, iti trimit sursa in privat.

20221207_181232.jpg

20221207_181245.jpg

20221207_181251.jpg


Eu nu le-am mai pescuit, is tare curios de cum evolueaza live si cat de eficiente vor fi la pastrav si clean, ca in video-uri l-am tot vazut. In principiu tot pentru lac le-am luat, fiind heavy sinking.
 
Sus