Ultima achizitie - "nu exista nimic rațional în banii cheltuiți pe o placere!"

Maniacs

Biban
Să fie acolo că nu strică ... eu ca să mă lase inima să plec cu mâna goală încerc să nu merg în magazine ...

Atunci când merg e clar că ochii ii clătesc ... iar mâinile bagă la coș tot ce apucă :)

Pentru siguranță de multe ori comand online și trimit pe altcineva să ridice :)

Saian

Biban
Cateva cumparaturi pentru bibi ...
12345.jpg

Hades

Somn
#Saian Ce fir este ?? 0,20 și numai 2,60 Kg ?? Are o elasticitate specială pentru bibani ??

1695153294766.png

Mă gândesc că un x4 textil de 0,10 mm are mult mai mare rezistență . Uite ceva comparativ.

Untitled.jpg

Dacă te uiți pe etichetă vezi că un 0,06 ( de peste 3 ori mai subțire ) are aceeași rezistență.

Saian

Biban
#Saian Ce fir este ?? 0,20 și numai 2,60 Kg ?? Are o elasticitate specială pentru bibani ??

Vezi atașament 54746

Mă gândesc că un x4 textil de 0,10 mm are mult mai mare rezistență . Uite ceva comparativ.

Vezi atașament 54747

Dacă te uiți pe etichetă vezi că un 0,06 ( de peste 3 ori mai subțire ) are aceeași rezistență.
Am cumparat porcaria aia de fir doar pentru ca este ieftin si il folosesc ca si umplutura. firul cu care dau la biban este textilul din poza. Daiwa j braid x8 de 0.06 mm

octavio79

Black Bass
Ma tot uitam după o joardă scurtă ca să pot da după bass băgat în apă intre tresti cu creaturi și gume până într-un oz și bineînțeles să aibă o senzitivitate bună. Am dat de megabassul ăsta model mai vechi care ma surprins cu toate că nu sunt mare fan al mărcii. Va fi jorda de iarnă pentru bass.
IMG_8631.jpeg
IMG_8629.jpeg
IMG_8627.jpeg
IMG_8628.jpeg

Meserie

Biban
IMG_6422.jpeg
IMG_6427.jpeg
Vezi atașament 54756
IMG_6428.jpeg
Sunt pescar de barca,stationar si rapitor,pe sezoane.Apa:Tisza,dar in pandemie,nu puteam sa ies afara si am facut malul pe Cris si canale la spinning exclusiv.M am intalnit cu tot felul de specii: mreana,avat,stiuca,somn.Acesta din urma fratii mei, m a luat intotdeauna prin surprindere,cu care am si ramas.De aceea m a m gandit demult la un combo ,de mal,ca tot vine in 29.09 aniversarea a “t+1” ani de la nunta.Ca si cadou…

Atașamente

• IMG_6430.jpeg
    IMG_6430.jpeg
    310,3 KB · Vizualizări: 13
Ultima editare:
Sus