Ionutxy

Oblete
Azi mi-a sosit "completarea" pentru apa rece, dar am comandat fără să vreau (tastatura telefonului) și mărimea 5... ( poate s-o îndura stiucile - zic în sinea mea, asa cum fac mai toti pescarii cand ceva " nu pușcă"). Nu am folosit până acum Keitech dar... "am văzut pe aici pe forum și mi am zis ca musai trebuie sa le incerc". Sper sa gasesc si timpul necesar, care este în prezent o mare problema pentru mine.
20181012_184433.jpg
 

davidg

Biban
Sfatul meu este să nu folosești agrafele alea de la Daiwa doar dacă pescuiești la obleți!Poate ți se ivește ocazia să prinzi ceva mai mare si o să-ți pară rău. Nici măcar cadou nu le face la nimeni, direct la gunoi!
Ce vorbesti, tin 13kg roflmaooo

O sa tin cont de sfatul tau, multumesc :)
 
Ce vorbesti, tin 13kg roflmaooo

O sa tin cont de sfatul tau, multumesc :)
Prima oară când am îndreptat una m-am gândit că am eu firul prea gros,a doua oară că-i carligul prea bun,a treia oară am reușit recordul personal de distanță lansând 15 g plus gumă, wow ce meseriaș sunt m-am gândit însă când am recuperat ,in capătul firului venea doar o agrafa Daiwa in forma unui ac de cusut
 

kingofbeasts

Rod Builder
Azi mi-a sosit "completarea" pentru apa rece, dar am comandat fără să vreau (tastatura telefonului) și mărimea 5... ( poate s-o îndura stiucile - zic în sinea mea, asa cum fac mai toti pescarii cand ceva " nu pușcă"). Nu am folosit până acum Keitech dar... "am văzut pe aici pe forum și mi am zis ca musai trebuie sa le incerc". Sper sa gasesc si timpul necesar, care este în prezent o mare problema pentru mine.Vezi atașament 15300
O recenzie la firul asta te-as ruga sa faci dacă nu te superi , ca deja de 2 ori l-am adăugat și l-am scos din coșul de cumpărături :) Mulțumesc.
 

Ionutxy

Oblete
O recenzie la firul asta te-as ruga sa faci dacă nu te superi , ca deja de 2 ori l-am adăugat și l-am scos din coșul de cumpărături :) Mulțumesc.
O voi face cu plăcere, după ce îl " dau la apă" si imi fac o parere. Prima impresie este bună, firul este f subtire si rezistent pentru grosimea sa. Urmează să verific dacă senzitivitatea, vizibilitatea si mai ales acoperirea cu teflon " special și extrem de durabil" sunt conforme cu cele spuse de producător. De retinut este și recomandarea de a fi folosit in combinatie cu fluorocarbonul, în zonele cu pietre etc.
Eu il voi folosi pe lacuri, în special pe carlige offset.
 

Wurger

Somn
De agrafele astea de la Dragon ziceam in alta ocazie. Mie mi s.au parut bune. Cam greu de desfacut cand schimbi dar nu am avut probleme si am tras de ele in agatatura.
 

kingofbeasts

Rod Builder
Sus