Aurel

Stiuca
Acelea sunt ce mi-ai dat data trecuta. Cele de acum sunt #102 Charteuse Fire, atasez si poze
20181031_205548.jpg


Avem si #420 sunt bune si acelea, dar sunt un verde mai închis decât #102, atașez foto.
Ps. La mine toate plasticele Awaruna pe nuante de verde cu glitter au confirmat din plin
20181031_210631.jpg


20181031_211403.jpg

Cam acestea sunt plicurile întregi pe care le am, fără cele desfăcute sau armate cu jiguri. La mine pe unde dau chiar merg foarte bine, de aceea si tin asa multe "pe stoc"
 

Luigi

Salau
Mai stai citeva saptamini, sa o vezi atunci pe tipa mea din Luigi Team cum executa niste fiare nemtesti cu Atomu'... O trec de la rotative incet incet la chestii mai serioase, Abu ãsta cred ca e ce trebuie pentru inceput. O sa incerc sa prind fiara aia mare pe care a ratat-o Rapitoru'TM in februarie!
 

kingofbeasts

Rod Builder
Membru personal
King ce faci cu atâtea cuțite?
N-am așa multe :p atâta Numa ca am observat ( a se citi “ mi s-a demonstrat” ) ca la unele mâncăruri nu-i ok sa tai cu lama de metal unele vegetale ca oxidează și schimba gustul ( chiar și inoxul) și atunci l-am luat și pe asta ca sa am set complet ;)
Am câte unul ( cu destinație precisa) pentru fiecare din nevoile pe care modul meu de viața le presupune dar ,pe aici par multe ca le-am pus și pe ale muzei :) :p
Dacă te uiți la rece am o maceta , un cuțit de bushcraft ( allaround la tabăra) , un Opinel de filetat, un Opinel de pescuit, Otterul permanent in buzunar ( my gentelman’s knife :) ) și acum asta ceramic de gătit .
In rest am doar o pasiune pentru ele ca , intr-un fel, simbolizează simultan complexitatea și simplitatea. E practic atât de complicat și atât de complexa e procedura de a face o unealta atât de simpla încât mie îmi stârnește mirarea și aprecierea de fiecare data când văd un cuțit. E o unealta indispensabila ce nu poate fi înlocuită de nimic altceva la utilitate in viața unei persoane și totuși nimeni nu o baga in seama pana nu realizează cât de multă nevoie are de ea. Dacă intrebi oamenii care ar fi singurul lucru pe care l-ar lua cu ei intr-o situație de supraviețuire pe cont propriu , aproape invariabil răspunsul ar fi un cuțit . Nu telefon mobil ,nu bricheta, nu amnar, nu fierăstrău , ci cuțit . Asta spune destul încât sa-mi justifice interesul .
 
Sus