Florin P

Stiuca
Unele se repara intr-una. In nici 2 ani am schimbat placa de baza, bateria, ca-i ramasese mica si nu mai facea contact(au gresit-o cu 1mm, strungu' decalibrat...) si display-ul de doua ori.
 

vpn009

Oblete
Azi am reusit sa montez suportul pe barca , nu am reusit sa ajung la apa dar la rece pornit sonarul , nu functioneaza masurile europene + mesajul clasic " Unit not valid for use in this area"
Huh, ce bine arata. Sta ok in suportul ala? Cred ca fac si eu miscarea asta.

Vazusem undeva pe net ceva hack..programete care iti scotea chestia aia cu 'not valid for use in this area'. Nu mai stiu daca cumva facea unlock si la unitatile de masura europene.
 

mma

Biban
Sta foarte bine in suport , parca are piciorul cam lung ....
Deblocarea se face la unitatile de masura plus porcaria de mesaj si au cerut cei de la nogeofence sa-l deblocheze 250$.
 

Espasia

Somn
Da Tedi , si eu sunt adeptul DIY, dar uneori........nu iti iese asa usor. Sau nu iți iese. Deloc.
Depinde acum, bine înțeles de defect. Un acumulator, sau un display, sau camera, sau........se pot face “in regie proprie” si in plus mai depinde si de posibilitatea achizitionarii pieselor de schimb. Si termenul de livrare. Dar sunt de acord cu voi.
Cu stima,
 
Foloseste-o doar cu jiguri sau naluci ușoare care nu opun rezistență mare în apă altfel iți sar toate pinioanele,un prieten a schimbat 3 pâna acum
Ai idee oare o fi la fel de "robust" si Helios-ul ? Eu am o problema cu robustetea si ma conving greu mulinetele de 2500 la 200 gr, am si eu fixurile mele de la atata pescuit cu Daiwe de metal.
 

AlexH

Moderator
Membru personal
Ai idee oare o fi la fel de "robust" si Helios-ul ?
Habar nu am,cred că @AlexH are una
Asa e, am eu una din 2016, dar e modelul vechi Helios Gold (HXG-30). Despre acesta am scris pe forum de vreo 2 ori, dar nu mai stiu exact unde.
Cred ca Cristi e curios de modelul nou (HSX-). Sincer si eu sunt, dar la cat costa mai degraba iau un dinasta decat un stradic fb.
 
Cred ca Cristi e curios de modelul nou (HSX-). Sincer si eu sunt, dar la cat costa mai degraba iau un dinasta decat un stradic fb.
Da , e bun la pret Heliosul nou de 30, l-am gasit in Europa la o cautare rapida cu tot cu transport inclus pe la vreo 90-95 de Euro. Cum spunea si Kingofbeasts parca, raportul ala de recuperare e tentant.
 
Sus