• Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea folosiri acestui site, ești de acord cu utilizarea de către noi a cookie-urilor. Learn more.
Azi am reusit sa montez suportul pe barca , nu am reusit sa ajung la apa dar la rece pornit sonarul , nu functioneaza masurile europene + mesajul clasic " Unit not valid for use in this area"
Huh, ce bine arata. Sta ok in suportul ala? Cred ca fac si eu miscarea asta.

Vazusem undeva pe net ceva hack..programete care iti scotea chestia aia cu 'not valid for use in this area'. Nu mai stiu daca cumva facea unlock si la unitatile de masura europene.
 
Da Tedi , si eu sunt adeptul DIY, dar uneori........nu iti iese asa usor. Sau nu iți iese. Deloc.
Depinde acum, bine înțeles de defect. Un acumulator, sau un display, sau camera, sau........se pot face “in regie proprie” si in plus mai depinde si de posibilitatea achizitionarii pieselor de schimb. Si termenul de livrare. Dar sunt de acord cu voi.
Cu stima,
 

AlexH

Moderator
Membru personal
Ai idee oare o fi la fel de "robust" si Helios-ul ?
Habar nu am,cred că @AlexH are una
Asa e, am eu una din 2016, dar e modelul vechi Helios Gold (HXG-30). Despre acesta am scris pe forum de vreo 2 ori, dar nu mai stiu exact unde.
Cred ca Cristi e curios de modelul nou (HSX-). Sincer si eu sunt, dar la cat costa mai degraba iau un dinasta decat un stradic fb.
 
Cred ca Cristi e curios de modelul nou (HSX-). Sincer si eu sunt, dar la cat costa mai degraba iau un dinasta decat un stradic fb.
Da , e bun la pret Heliosul nou de 30, l-am gasit in Europa la o cautare rapida cu tot cu transport inclus pe la vreo 90-95 de Euro. Cum spunea si Kingofbeasts parca, raportul ala de recuperare e tentant.