La asemenea naluci, daca ai echipamentul adaptat nalucile, poti sa pescuiesti destule ore. Vorbesc din experienta pentru ca am câteva lansete și mulinete pentru asa ceva. Ii recomandabil sa pescuiesti cu combo-uri de cast pentru asa ceva. Ii mult mai usor ca la spin. Lansete cu maner lung și full grip, moderat sau moderat-fast, de la 2 40 spre 2.60 si chiar peste.Si antrenamentul conteaza dar daca va uitati aici de exemplu
și am luat un exemplu la întâmplare, se poate vedea ca si o femeie pescuieste o zi intreaga cu asemenea naluci.
Mi se pare mie sau lansetele lor sunt rigide? Întreb că aseară mă tot chinuia un gând, dacă tot am umbx care duce până spre 50 g de ce să nu dau cu el la știucă?
 

sosoktm

Salau
Lanseta se adapteaza nalucilor. Daca pescuiesti cu “foastene” de 50-60 grame , cred ca fave casa buna umbx de care zici. Dar pesti pe masura mai gasesesti...prea rar in RO
ONTOPIC...nijte rapale, prospaturi. Pt pasionati de o anume culoare, incercati si rapala.com ;)
 

Membedeep

Oblete
Misto jucaria. Dar nu mi-as mai lua niciodata ceva fara DC. La ce naluci usoare folosesc, adica pana in 20 de grame, DC-ul e ce trebuie. Daca as da cu naluci grele nu mi-ar fi teama si cu frana normala... Poate nu sunt eu foarte experimentat intr'ale castingului, dar cam toti au probleme cu perucile cand dau cu naluci usoare.
 
Cum este Teton ? Și cât a costat adus?
Lanseta o am de aproximativ 10 zile, dar din pacate,nu am reusit sa o pescuiesc, datorita conditiilor meteo nefavorabile.
Eu am ales modelul UL de Teton, TTC 510 S, care este o editie limitata si ca atare pretul este ceva mai mare: https://www.aliexpress.com/item/KUYING-Teton-1-75m-5-10-Carbon-Spinning-Casting-Stream-Fast-Speed-Action-Soft-Lure-Fishing/32908605166.html . La pretul acesta se mai adauga aproximativ 100 lei TVA si taxe vamale si 100 lei comisionul DHL pentru procedurile in vama, deci in total vreo 175$, oricum mai ieftin decat pretul la care gasesti lanseta in Europa: https://www.deluxe-ruten.ch/kuying/angelruten/
Oricum dupa ce reusesc sa o pun la treaba, revin cu un review despre lanseta si sper ca si cu niste poze cu ”pistruiati”.
 
Eu de la Asso am încercat doar mono de 0.14 și fluoro de 0.17. Foarte mulțumit de ele la cat au costat. Mă gândesc că sunt ok și la textil.
 
Sus