Dori

Biban
Dori, la mine a fost doar deranjul cu posta si pachetele. Voblerele si preturile sunt vina lui Cosmin.
Pana la urma au confirmat mai multi. Rambursul vine in 10 zile (!!!!) Zici ca vine pe jos cu banii in buzunar. Apoi alt aviz, alt drum la posta...
Prea curand nu o sa mai repet experienta asta.
Doar curier si cont.
Atunci, multumesc si lui Cosmin. Poate ne mai auzim prin iulie-august, asta in situatia in care mai ramane ceva care sa ma intereseze.

E posibil sa vina (rambursul) si mai repede, depinde insa, parca, de mai multe. Eu unul, nu prea prefer sa depun banii in cont deoarece nu Am cont deschis la vreo banca, iar unele banci percep comision (BT), dar.. am avut ceva probleme cu Posta Romana si am ajuns sa caut alternative.


Fir intins!
 

adiwolf

Moderator
Membru personal
Eu unul, nu prea prefer sa depun banii in cont deoarece nu Am cont deschis la vreo banca, iar unele banci percep comision (BT), dar.. am avut ceva probleme cu Posta Romana si am ajuns sa caut alternative.
interesanta optiunea ta.
toate bancile percep comision pentru ca iti presteaza un serviciu.
 
Eu pentru livrari folosesc Fan Courier si generez AWB prin Publi24. Vin ei sa ridice coletul, am verificare colet si optiunea de ramburs in cont IBAN. Viramentul se face urmatoarea zi dupa livrare deci iti intra dupa doua zile, deh contra cost adica 5 RON. E mai scump dar in 5 zile am banii si nu mai trebuie sa ma plimb toata ziua pe la posta, sa fac erichete (curierul il baga intr-o punga cu AWB lipit), sa completez doua formulare si sa astept 10 zile.
Pe Publi24 ai si doua livrari gratuite pe luna dar mai nou trebuie sa astepti doua zile sa iti valideze cererea, inainte era o zi.
 
BT e tata comisioanelor.... 10 lei pt alimentare cont.... Bash
Greșit, acum câteva luni am avut nevoie de un cont și m-am interesat un pic de comisioane. De mulți ani bcr brd tiriac sunt în top 3. Ing are comisioane care nu le spune clienților, pățit deci nu din auzite.
Transilvania nu avea comision la depunere, eu am cont la ei de foarte multi ani, anul ăsta au introdus acest comision. Și eu am si o explicație: băncile încearcă să elimine tranzacțiile cash, sa te facă să lucrezi doar cu transferuri, etc. Desigur ca la "îndemnul " cuiva fac acest lucru.
23574
 

Dori

Biban
interesanta optiunea ta.
toate bancile percep comision pentru ca iti presteaza un serviciu.
BT a perceput un tarif de 10 lei pt. Depunerea in cont, nefiind client; au posibilitatea de a-ti face un card la ei, gratis pt. O anumita perioada, dar nu m-a tentat; nu am retinut conditiile; a fost suficient nr. Cont.

BRD-ul nu a perceput comision, desi nu eram client, operatiunea facandu-se de la ghiseu; a fost suficient nr. Cont.

CEC-ul nu a perceput comision, insa a trebuit sa fac singur operatiunea de la aparat; parca numele si prenumele si adresa beneficiarului au fost necesare.

La ING am facut operatiunea de la bancomat, dupa eliberarea unui tichet de catre un angajat al bancii; nu percep comision, dar nu accepta bancnote mai mici de 5 lei.
 
Eu nu stiu de ce va chinuiți sa depuneti in cont bani gheață,eu nici nu indraznesc,da nasol la un control de la fisc.
Imi plac mai mult lichizi,dar sunt greu de facut.
Aici cel putin banca la care esti client nu iti ia nici un fel de comision,doar taxa anuală,care e mica,iar daca ai pana in 26 de ani e gratis,cel putin asa e la ING.
 

alex.b

Salau
Nu e teton este mad mouse parca, a venit f greu, cam 1 luna, măcar a fost free shopping. Vine cu 2 vârfuri, și deși pe hârtie e diferența mica, la prima atingere sunt diferite bine.

US $33.02 57%OFF | NEW MAD MOUSE 50T TORAY high carbon fuji reel seat 1.9m UL/L action double tips trout rod two tips spinning and casting rod

Ambalata ireproșabil, tub carton gros, folie cu bule plus husa catifea
 

Dori

Biban
Eu nu stiu de ce va chinuiți sa depuneti in cont bani gheață,eu nici nu indraznesc,da nasol la un control de la fisc.
Imi plac mai mult lichizi,dar sunt greu de facut.
Aici cel putin banca la care esti client nu iti ia nici un fel de comision,doar taxa anuală,care e mica,iar daca ai pana in 26 de ani e gratis,cel putin asa e la ING.
Hm. Cred ca nu sunt probleme cat timp asta nu devine o activitate specifica unui comerciant. Intr-un fel, este oarecum greu de dovedit ca vinzi bunuri proprii si ca nu desfasori o activitate comerciala- cand devine ceva constant. Asta poate fi dovedit prin pretul de vanzare-pretul de cumparare, periodicitatea/cat de des se desfasoara astfel de activitati etc. Acum, nu stiu cum priveste asta ANAF-ul.

De altfel, cand se vireaza/depun bani intr-un cont ce apartine altcuiva, poti face mentiuni cu privire la scopul depunerii.

In cele din urma, in astfel de cazuri, problema, daca pot spune asta, apartine vanzatorului.

Pe de alta parte, cumparatorul este expus unui risc, el se poate afla in posibilitatea de a fi inselat, fapt destul de greu de dovedit. Poate deschidem un topic sa discutam mai pe larg cum sa/se abordam/abordeaza problema cumpararii de articole de pescuit de la persoane fizice (de la cele juridice exista deja un topic - magazine de pescuit online).

Fir intins!
 

Dori

Biban
Firul asta. Pornisem in cautarea unui alt model, dar m-am decis in cele din urma asupra sa deoarece aveam nevoie de unul cat mai fin pentru a testa 2 lansete pentru jigging usor si a putea astfel sa aleg una. Poate nu-i cea mai buna alegere in categoria sa de pret, dar ma indoiesc ca as fi gasit ceva mai subtire prin oras -aveam nevpie de el pt. Acest weekend.. Nu aveam de gand sa dau atat pe un fir doar pentru testare, dar s-a intamplat sa fie anulata, unilateral, o intelegere.20190614_183856.jpg
 
Nu mai contează așa mult prețul dacă te vei alege cu lanseta dorită (sper ca puii de găină nu fac parte din procesul de testare al lansetelor...nu de alta dar nu se potrivesc pt jigging ușor roflmaoooroflmaoooroflmaooo
 
Sus