• Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea folosiri acestui site, ești de acord cu utilizarea de către noi a cookie-urilor. Learn more.

Un altfel de braconaj

adiwolf

Moderator
Membru personal
stai linistit ca nici acolo nu scapa de "blestemul" asta.
lacustele au invadat si spatiul ala si deja canadienii sunt terifiati de valul care a venit peste ei
 
Deja canadienii vor sa reintroduca vizele pentru romani. Din prima luna de cand s-au scos vizele pentru Canada, tara a fost invadata de catre “s'il vous plait monsieur”. Eu ii cred pe cuvant pe canadieni si le dau dreptate. Si iar Romanica se face de rasul curcilor in lume. Plus ca aceste specimene au chiar pasapoarte diplomatice. Eu nu am nici macar unul normal si nici nu am avut vreodata asa ceva.
 
stai linistit ca nici acolo nu scapa de "blestemul" asta.
lacustele au invadat si spatiul ala si deja canadienii sunt terifiati de valul care a venit peste ei
Cam așa se pare deși , aici reputația rea o au mai mult asiaticii decât est-europenii. Mulți canadieni deja zic ca , a lor țara nu mai e Canada ci Ca-n-Asia . Mentalitatea asiaticilor cu privire la domeniul culinar e simpla :” dacă zboară , umbla sau înoată , e bun de mâncat !” .
Totuși fata de Anglia, aici e mai strict , chiar dacă nu-s așa dese controalele ca-n Anglia, când te-o prins la braconat îți ia tot ! De la ac la masina ! Pedepsele se aplica pe loc și sunt exemplare ! Au fost americani veniți la pescuit cu barca , rulota , și in genere tot calabalacul aferent care, au plecat înapoi pietoni pentru ca s-au zgârcit la câțiva dolari pentru permisul de pescuit și au ținut peste peste limita legală.
Dacă stai sa te gândești “ frica păzeste bostanaria “ și așa un teritoriu vast îl poți păzi doar cu pedepse exemplare care sa-l pună pe cel tentat la braconaj sa se gândească la riscuri de multe ori înainte de a acționa . Asta metoda lui Țepeș cu cana de aur pe fantana funcționează impecabil și-n Canada contemporană .
 

AlexH

Moderator
Membru personal
Dezastru. Am observat ce fac astia de la hidro... in loc sa foloseasca macaraua aia cu care pot scoate gunoaiele, deschid portile tare si le dau drumul la vale. Normal ca la barajele de mai jos se aduna tot mai multe.