Un altfel de braconaj

Nea Sigi a distribuit, dar a sters dupa aceea, probabil careva a facut presiuni asupra lui. Numai el stie. Interesant, cand ala de la WSB l-o filmat pe ala care a testat un vobler 20 de minute pe Mures, acum o luna, s-a facut maaare tam-tam, gen " uite bah braconieru, din cauza lui nu avem noi pesti pe mures, uite-i masina, uite-i numarul.." acuma cei de la WSB tac malc. Iar daca pe pagina lor cineva le-a atras atentia ca ala care a filmat de fapt era suparat ca a gasit locu ocupat (a fost mai devreme mai sus de locul ala si nu prinsese nimic) si de-aia a filmat si a pus filmarea pe face-book, imediat au sters postarile impotriva lor .
Iar locul cu pozele - dupa dala de ciment - pare a fi intr-adevar cel numit "la bula" chiar in fata pontonului celor cu caiace.. adica unde se termina parcul copiilor din Micalaca.
 
Cocalari ..de doi lei ..ăștia nu au standard în viața înțelegeți?
Și ăștia șanț la conducere ,iar daca nu-i la conducere se găsește cineva să-l pupe in cur ,de că are bani .
Nu va mai consumați cu prosti din ăștia ..sunam la autorități și gata.
 
Cocalari ..de doi lei ..ăștia nu au standard în viața înțelegeți?
Și ăștia șanț la conducere ,iar daca nu-i la conducere se găsește cineva să-l pupe in cur ,de că are bani .
Nu va mai consumați cu prosti din ăștia ..sunam la autorități și gata.
Eu zic să dezactivezi autocorectorul, nu de alta dar tot timpul am impresia că ascult radio Șanț :)
 

grey-wolf

Biban
Pentru ca suntem o natie de idioti care incadreaza un astfel de anunt la SPORT /Turism/ Electrocasnice nu la echipamente Stiintifice asa cum declara toti vanzatorii ca sunt aceste mizerii
 
Ca o paranteza la problema braconajului, am intrat în ultimul timp pe forumurile de vanatoare din România și am citit ce este și în acest domeniu cu braconajul. Trebuie să vă spun că noi pescarii nu avem probleme de braconaj daca ii sa ne comparăm cu ei. Sa vedeti acolo mafie și scenarii demne de filme de acțiune. Sa vedeti paznici de vanatoare care dau peste braconierii și apoi sunt găsiți morți prin împușcare în pădure. Sa vedeti bande de braconierii din care fac parte ofițeri de poliție iar când alți polițiști, din alte departamente încep să miroase povestea și să o cerceteze primesc noaptea telefoane și sunt amenințați cu moartea și ei și familiile lor. Sa vedeti cate sute daca nu mii de arme ilegale și neînregistrat sunt in tara. Rangeri pentru arii protejate mutați disciplinar sau concediați pentru ca au prins la braconat ofițeri din poliție, armata, sri, afaceriști sau politicieni. Au facut dosare și le-au dus pana in instanta unde totul s-a musamalizat și apoi acești rangeri au fost sancționați pentru inducerea în eroare a justiției. Procurori luati la rost de vânători de ce nu ajung in pușcărie braconierii prinși iar procurorii (uni) spun clar ca ei nu vor baga niciodată in pușcărie un om pentru ca a împușcat un porc pentru consum.
In vecii vecilor amin nu ne mai facem bine!
 
Sus