Cosmin Elias
Somn
Până la urmă am aflat cine este
Propun excluderea lui!
Propun excluderea lui!
Si mulți sunt de acord.Iar mesajele de pe Facebook - de cea mai joasã spețã!
Nu mai spun nimic.
Se pare ca in plasa aruncata de Alex s-a prins... un peste mare.sa-mi trag una, ce am starnit...
ironice sau nu ... pestii respectivi au fost macelariti chiar daca multi dintre ei sunt sub dimensiunea leagala ... ca sa nu pomenesc despre moralitatea pozelor.Pozele si comentariile acelea ironice sunt la adresa unor "prieteni " de-ai mei care vorbesc urat de mine pe la spate si in fata imi zambesc prieteneste. Nu am nici barca, nici motor , nici sonar,nici baterie. Cati pesti trebuie sa vinzi pt a cumpara toate astea? Discutia a mai avut avut loc cu ceva timp in urma despre faptul ca vand peste sa imi cumpar scule de pescuit . Unde pot prinde atat peste pe natural? Recunosc ca retin peste pentru consum propriu.Eu consider Facebook-ul un mediu virtual in care pot raspunde ironic si cu subinteles celor care se leaga de mine fara motive intemeiate. Daca pozele erau cu pesti morti sau intinsi pe jos nu aveam scuza dar nu vad ce legatura au contrele mele de pe Facebook cu anumite persoane ,cu acest forum . Nu traiesc din pescuit, n-am trait din pescuit, am refuzat anumite "sponsorizari" pt ca nu pot mintii lumea si mai ales pe cei aflati la inceput de drum pentru o sapca, un tricou si cateva naluci. Eu nu cred ca era nevoie sa apara acele poze aici. Sunt poze de pe pagina mea de Fb , aici nu am postat niciodata cu character ironic.