Un altfel de braconaj

Oare nu il avem sau l-am avut coleg pe forum si pe "Ciutacu". Daca inca mai e, consider ca nu are ce cauta printre noi, in speta altori postari pe care le-am vazut pe facebook.
Dacă zici cuiva că ești de la Vâlcea, îți zice: “Aaa… ești de la Lema/Ciutacu de la Vâlcea”… așa vedetă a ajuns… :(
Nu ți-ar zice: “Ești de la Aurel ” sau alt pescar consacrat…
 

adiwolf

Moderator
Membru personal
Bah baieti, am senzatia ca voi sunteti frustrati rau de tot cu agaricii astia !!
Mai dai dracului de oligofreni ca la cat ati vorbit de ei i-ati facut vedete !!
Nu va suparati pe mine, dar asta este adevarul.
Aveti impresia ca daca discutati sau spuneti ceva pe forumuri sau media pe internet, oligofrenii vor spune ceva de genu- " bai sa-mi bag........s-a suparat X-ulescu pe mine si m-a facut de kkao prin comentariii, ia sa ma potolesc eu ca........gata, de maine dau drumul la toti pestii "
Pe bune?!!!
Aia rad si cu curu de voi, de noi toti, prostii prostilor suntem pentru ei.
Singurele modalitati de a interactiona cu acesti oligofreni (lacustele oportuniste - si aici ma refer la toate domeniile si paturile societatii), sunt:
- prin intermediul legii si al autoritatilor, raportati si reclamati ori de cate ori vedeti o abatere, cat de mica, orice derapaj,
- cu parul, bata si bataia - doar ca asta poate avea repercusiuni si legale dar se si poate intoarce roata destul de usor
- ignoratii, cel putin la vedere, ignoratii, tratati totul ca si cum personajele ar fi inexistente, minimizati totul, dar faultatii din umbra peste tot cum puteti insa fara a scoate nimic in evidenta
orice discutie cu si despre cineva, facuta pe internet, nu face nimic altceva decat sa scoata mai in fata subiectul si sa il indexeze mai bine - intrebati dezvoltatorii din internet cum se indexeaza paginile pe google sau cum se calculeaza algoritmii pe facebook ori yotube
Nu vreau sa dau lectii la nimeni , doar vreau sa ma fac inteles si sa va fac sa intelegeti ca frustrarile refulate pe forumuri sau grupuri din internet nu conduc la nici un rezultat.
sory daca am deranjat, dar m-am saturat sa tot vad cum se face apologia, fie ea si negativa, a unor.................nimeni !
 

Aurel

Piranha
Dacă zici cuiva că ești de la Vâlcea, îți zice: “Aaa… ești de la Lema/Ciutacu de la Vâlcea”… așa vedetă a ajuns… :(
Nu ți-ar zice: “Ești de la Aurel ” sau alt pescar consacrat…
Nu mai stiu, de ceva vreme, dacă mai sunt pescar, nici nu încape vorba de "consactat"
Unora le place "publicitatea"......asa vad ei lucrurile, fix problema lor, ignoranta cred ca este leacul cel mai bun în astfel de situații.
Mulțumesc oricum pentru încredere și apreciere Gebar1983 !
 

AlexH

Moderator
Membru personal
 

AlexH

Moderator
Membru personal
Exact. Probabil va mai constata odata.
Intrebarea e pana cand va continua sa lupte contra lor si d-na respectiva. Eu cred ca pana cand ii "va baga cineva pumnul in gura" si va gasi ceva cu care sa o constranga.
 

AlexH

Moderator
Membru personal
Nu, nu mai bine. Noi de la asociatie am sustinut-o. Ba mai mult, multi dintre pescari au sesizat lucrurile astea de mai multe ori, si astea au ajutat la rostogolirea bulgarelui de zapada. Doar ca imi e teama ca acesta se va topi in loc sa loveasca unde trebuie.
Atata tot.
Ce am zis mai sus nu a fost in ideea ca mai bine nu se agita..., din contra, sunt realist si experienta imi spune ca multe astfel de cazuri se pierd in hartii uitate prin sertare.
 

Kleniacul

Stiuca
Azi am căutat ceva pe Olx și am primit și două postări,una cu plase monofilament,cealaltă cu remorci/peridocuri.Le-am raportat pe ambele,pe motive diferite,evident,ceea ce vă încurajez si pe voi ,dacă încalcă legea.
 

Mal

Oblete

De prin toamna la pastrav. In plasa multi clenuti, mrenute vinete, moine, boisteni. Max 5cm.
 
Sus