Bah baieti, am senzatia ca voi sunteti frustrati rau de tot cu agaricii astia !!
Mai dai dracului de oligofreni ca la cat ati vorbit de ei i-ati facut vedete !!
Nu va suparati pe mine, dar asta este adevarul.
Aveti impresia ca daca discutati sau spuneti ceva pe forumuri sau media pe internet, oligofrenii vor spune ceva de genu- " bai sa-mi bag........s-a suparat X-ulescu pe mine si m-a facut de kkao prin comentariii, ia sa ma potolesc eu ca........gata, de maine dau drumul la toti pestii "
Pe bune?!!!
Aia rad si cu curu de voi, de noi toti, prostii prostilor suntem pentru ei.
Singurele modalitati de a interactiona cu acesti oligofreni (lacustele oportuniste - si aici ma refer la toate domeniile si paturile societatii), sunt:
- prin intermediul legii si al autoritatilor, raportati si reclamati ori de cate ori vedeti o abatere, cat de mica, orice derapaj,
- cu parul, bata si bataia - doar ca asta poate avea repercusiuni si legale dar se si poate intoarce roata destul de usor
- ignoratii, cel putin la vedere, ignoratii, tratati totul ca si cum personajele ar fi inexistente, minimizati totul, dar faultatii din umbra peste tot cum puteti insa fara a scoate nimic in evidenta
orice discutie cu si despre cineva, facuta pe internet, nu face nimic altceva decat sa scoata mai in fata subiectul si sa il indexeze mai bine - intrebati dezvoltatorii din internet cum se indexeaza paginile pe google sau cum se calculeaza algoritmii pe facebook ori yotube
Nu vreau sa dau lectii la nimeni , doar vreau sa ma fac inteles si sa va fac sa intelegeti ca frustrarile refulate pe forumuri sau grupuri din internet nu conduc la nici un rezultat.
sory daca am deranjat, dar m-am saturat sa tot vad cum se face apologia, fie ea si negativa, a unor.................nimeni !