Un weekend cu prietenii !

adiwolf

Moderator
Membru personal
Am avut norocul si privilegiul sa am prieteni buni, din pacate marea lor majoritate sunt raspanditi prin tara, dar asta nu ne impiedica sa ne intalnim uneori sa intarim legaturile si sa mentinem aprinse, flacara si spiritul prieteniei care ne leaga.

In acest weekend am avut parte de una din intalnirile antologice as putea spune, in care o mana de oameni veniti din trei judete, au batut sute de km pentru a se intalni intr-o magnifica zona si a petrece clipe frumoase impreuna asortate cu o partida de pescuit care pana la urma nu a mai avut loc asa cum ne propusesem din cauza de lipsa hartii, aprobari si derogari (dar asta este alta mancare de peste)Noi am mers pregatiti sa pescuim din barca pe baza unor promisiuni ferme care la final nu s-au mai concretizat asa ca am lasat barcile nedesfacute si am pescuit totusi cateva ore de pe mal, atata cat sa ne treaca offul si sa uitam de ce am carat atatea bagaje dupa noi .Acuma, nu va ganditi ca am pescuit in adevaratul sens al cuvantului, nici nu am fi avut cum dat fiind natura bahica a intalnirii, dar cum exista si dumnezeul betivilor, am avut bafta si norocul – a se citi – stiinta, indemanarea si priceperea de a prinde si un peste care a incununat cu success prima seara. zimbettt
Nu o sa stau sa va povestec acuma despre cum sfaraia gratarul cu carnea acea mestesugit pregatita de prietenul Mihnea si udata din belsug cu vinul de Ciumbrud adus de Zamfi, nici de gulasul cu adevarat fabulous pregatit de Marius - un munte de sibian care si-a gresit meseria, iesea un Master Chef din el, ideal – stins cu un vin usor, oltenesc, facut sa te duca cu gandul la frumusetea si placerile vietii, o sa va las sa va delectati cu pozele care sper eu sa va placa sa va incite imaginatia si cheful de viata alaturi de oameni si prieteni.

O singura rugaminte am, va rog sa nu intrebati UNDE – este suficient sa va spun ca este in Romania, iar cei care recunosc locurile, ii rog sa se abtina ! – sper ca intelegeti motivul de a nu face publica locatia si va multumesc anticipat tuturor.

Va doresc tuturor sa aveti parte de astfel de momente si de astfel de prieteni. 
D

Deleted member 13

Guest
Daaaaa, mai ales ca am mai "achizitionat " inca trei deosebiti ! Oricum Clemente e "dus" ... :) ))))
In plus lacul are si potential . Si daca aveam voie sa dam din barci probabil era distractiv in ciuda vremii mai grele. Si asa s-au vazut culori de solzi ...:)
 
I

ilie

Guest
Sincer, eu zambesc acum doar gandindu-ma la ce s-a putut spune acolo.Stiind nivelul de umor al lui Claudiu,stiind ca dupa o tacere lunga Doctoru poate sa "arunce" una de aia grea de sa cazi sub masa sau umorul fin al lui Mihnea,nu pot decat sa va invidiez pentru weekend-ul avut.Daca zici ca gasca s-a marit cu oameni deosebiti si locul a fost fantastic,ce sa mai zic,inca o data bravo vouajos palaria
 
Sus