Update forum

Claudiu

Administrator
Membru personal
Pentru o usurare a conversatiilor pe diferite subiecte, a fost implementat sistemul TAG care functioneaza exact ca pe o retea de socializare si anume:
In orice postare sau reply dat pe un anumit subiect, puteti folosi: @numelemembrului pentru a il notifica despre convorbire, userul primind notificare in sectiunea: "Alerte" . Dupa semnul @ puteti pune doar litera cu care incepe membrul si sistemul va deschide lista membrilor pentru a selecta mai usor.
 

Claudiu

Administrator
Membru personal
Se poate cita doar un rand sau paragraf din postarea cuiva selectand textul ce urmeaza a fi citat si va aparea: Raspuns . Astfel puteti cita si raspunde mai multor persoane intr-o singura postare:

 

cipici

Biban
Sunt bucuros ca AlexH a devenit moderator si cred ca e un castig pt. forum.

Pescar bun a dovedit de mult ca este, ce prinde si ce elibereaza vedem toti aici aproape in fiecare zi.

Daca-i urmaresti postarile se vede si ca are o mare disponibilitate de a ajuta, de a se implica, de a explica.

+1 AlexH
 
D

Deleted member 13

Guest
jos palaria
V-am zis io ca pe forumul asta e altfel (invers) decat in restul tarii.
Cum sa-l promovezi pe unul care stie, ajuta, se implica etc. !?
In general e cam asa: - Ba, ce facem cu asta ca nu stie de nici unele ? Pai il promovam sa scapam de el de aici.bucuriemare
Asa o fi Caline daca zici... :)
 
Hmm.. suna naspa pt mine.. il accesez de la scarbici si la noi politica companieie ( o muuu-ltinationala) cu privire la internet - blocheaza automat anumite domenii gen sex, sport si recreatie etc.
Sa speram ca nu raman pe dinafara
 

Espasia

Somn
Frate, nu stiu pe ce botoane apeși, dar initial am zis ca m-a lovit un virus (cam greu pe platformele Apple), si m-a redirectat catre altceava. Durereeee
Apoi......s-a facut primavară. zimbettt
Felicitari. Ne plictisisem. Ceva nou este ceva frumos. Nu intotdeauna, dar acu eu zic ca da.jos palaria
PS. Poate ii set-ezi interfata de limba romana? Pentru unii colegi poate este mai usor. Nu stiu, zic si eu. gandescccc

Scuze, am vazut. Cateva meniuri deja lucra in românește. Unele insa sunt pe geto-dacă, inca. Spor. :):):)
 

Claudiu

Administrator
Membru personal
Pt limba romana apasati tasta 1. Glumesc, jos de tot scrie english, apasati romana si totul va fi ok. Inca nu este gata. Sper sa gasesc pachetul pt romana integral, altfel nici de nebun nu traduc toti termenii manual :) acum inca este in lucru si va mai dura. Cand va fi gata va anunt, cu siguranta vor exista buguri insuficient testate asa ca e cale lunga :)

RaduG vezi bre ca ai si butonul cerut dai in sus si apare in dreapta sageata. Sper ca acum sa ii mearga si lui Nasolu ca i-ai dat tel cu spinningclub blocat, asta e manevra nu “e de la ei”
 

Claudiu

Administrator
Membru personal
Versiunea desktop este aproape gata. Astept pareri. La mobil sunt niste buguri si afisari mai ciudate insa vor fi facute.
 
Sus