Vand lanseta custom A. Sava pe blank HM MB874

MihaiP

Biban
MHX HM MB 874 custom ASAVA.
Blank HM Toray
Lungime 7.3
Actiune 5/16- 1 oz, real duce 2 oz. fast rezerva foarte mare de putere.
Split grip pluta de calitate, componente Matagi gun smoke ( piulita metalica, mandrina vopsita negru )
Inele fuji SiC.
Lanseta este folosita pana in 10 partide, impecabila. Este lucrata frumos, pretul componentelor este cu mult peste suma ceruta de mine, cine a facut lansete custom stie cat costa un maner din pluta si o mandrina Matagi.
Lanseta este usoara, senzitiva si o vad excelenta la pescuitul cu jiguri medii si grele pe ape precum Dunarea sau baraje cu adancimi mari.
Pret 1000 lei cu predare personala.
Batul se vinde pt. ca e pacat sa someze in colectia mea. In ceea ce ma priveste sunt incantat de raportul pret/calitate al blank ului.
Nu sunt disperat sa o vand, deci nu sunt dispus la negocieri absurde.
Urmeaza sa revin cu poze.
 

MihaiP

Biban
Mhx nu respecta puterea scrisa pe talon si nici actiunea la astia merge doar pe vazute
Esti urechist sau cunoscator ? Blank ul este descris de mine asa cum este, respectiv fast si mult mai puternic. Cine este interesat de cumparare si nu de parazitare topic ii pot da dimensiunile de tip si but. Un blank conic, cu elasticitate moderata spre scazuta si senzatie de carbon uscat.
 

RYOBI

Salau
Nu te inflama fara rost neuroni nu se mai refac dupa ce mor,nu vb de blankul tau ci de alte blankuri MHX o informaie utila pt colegi de suferinta sa nu si ia teapa cu ele cand au customuri in plan.Tie vanzare buna iti urez
 

MihaiP

Biban
Pentru a nu se confunda cu alte chestii, tin sa precizez ca blank urile din seria HM MB ( high modulus ) sunt varful de gama al producatorului MHX. Personal cred ca sunt niste blank uri foarte reusite, avand caracteristicile unui blank mult mai scump, respectiv senzitivitate buna, greutate redusa, conicitate si implicit putere mare pe talon.

Lanseta valabila.
 

zamfi

Somn
Am avut acest blanc.Excelent. Intradevar mai puternic decat declara producatorul ,dar un blanc in care poti sa ai incredere !
 

MihaiP

Biban
Am avut acest blanc.Excelent. Intradevar mai puternic decat declara producatorul ,dar un blanc in care poti sa ai incredere !
Daca nu achizitionam o dublura de la Gloomis, nu-l vindeam. In cele cateva partide, am prins niste pesti frumosi, iar lanseta s-a comportat excelent.
 
Sus