• Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea folosiri acestui site, ești de acord cu utilizarea de către noi a cookie-urilor. Learn more.

Voblere si naluci handmade

Este timpul sa-l prezint pe baiatul asta,inca nu are nume,o sa vina pe urma....


Corpul este facut dintr-un putregai cum ar spune unii dar sa nu uitam ca orice putregai este bun,l-am gasit cu ani in urma deasupra unui cuib de furnici din familia Camponotus sp. gasite intr-un trunchi de stejar atunci nu mi-a picat fisa dar in lipsa de balsa si cum ma manca sa cioplesc ceva am zis sa incerc nu inainte de ai verifica flotabilitatea,marea mirare a fost cand am vazut ca suporta o greutate mult mai mare fata de un balsa,de 2 ori cel putin...


Partea frumoasa este ca m-a mancat atat de tare incat sa imi fac un vibe floating care sa evolueze la 2 palmi sub apa exact ca un crank de suprafata,tinta fiind stiuca pe lac dar a ajuns in cele din urma un vobler de rau,un rattling slow sinking care in funtie de curentul apei pot sa il tin pe loc si sa evolueze singur fara a cadea la fund ca unu normal.
Daca initial mi-a iesit actiunea crankului de suprafata dupa toate testele aferente atunci cand l-am probat in curent evolua exact ca un norizi si nu mi-a placut,imi doream mai mult,sa nu mai fie silent,sa il pot pozitiona acolo unde vreau,sa aiba o bataie mai potrivita .....

7cm-15gr

ps:cand se limpezesc raurile o sa pun o filmare mai buna si una de sub apa sa se auda si bilele corelate cu evolutia voblerului,am incercat pe viitura asta si mi-a placut punk
 
Ultima editare:
va merge bine la avat cu evolutia asta sub pelicula
Probabil dar a fost gandit ptr stiuca la fel ca si "sarut pe frunte si buze reci" dar a primit un upgrade ptr rau,oricum daca intra nu ma supar dar o sa prind stiuca si somn cu el mai ales atunci cand sunt rai atat femela cat si masculul si ridica parul pe tine cand dau din cap sa scape si nu te astepti.

Evolutia este cea de"cada" ptr ca nu este relevanta mai ales ca nu l-am lasat sa evolueze la adancimea ptr care a fost proiectat,evolutia din videoclip nu este totul asa nu iti poti da seama mai ales ca l-am tinut la suprafata din fir ptr ca apa era tulbure,de multe ori acea evolutie de "cada" nu are nimic de a face atunci cand il probezi pe rau(olt) asta am invatat-o mai demult,asa cum un vobler fara ancore poate avea evolutie sau nu atunci cand il probezi.

Evolutia lui am sa incerc sa o surprind cat mai bine ca sa se vada,de pe mal este putin mai problematica,ideal ar fi fost din barca sau in piscina.
Ptr avat sub pelicula am asta:
 
Edd , daca nu e cu suparare imi permiti cateva sugestii , culoare argintiu simplu , o singura paleta , scoate antirasucitorul si pune o ancora simpla daca se poate alba , din aceea pentru apa sarata , am incercar si eu de toate dar asa a fost cel mai bine. Avatul mare e un peste foarte precaut.
 
Edd , daca nu e cu suparare imi permiti cateva sugestii , culoare argintiu simplu , o singura paleta , scoate antirasucitorul si pune o ancora simpla daca se poate alba , din aceea pentru apa sarata , am incercar si eu de toate dar asa a fost cel mai bine. Avatul mare e un peste foarte precaut.
Nu este cu suparare,astea sunt upgrade ptr joaca la gradinita, am peste 30buc din toate marimile si formele dar astea bat exact sub pelicula tocmai din cauza acelei palete.argintiu simplu nu merge oricand iar sa caut pe cel mare la asa ceva nu am sanse decat din barca si nu ma prea incanta,am imaginea ramasa cu incenititorul in cap a unui mare(1m) la care ii trecea un trill de 9 prin gura aproape de mal,este imaginea care m-a facut sa ajung in acest punct cu cioplitul si care ma face sa merg mai departe catre intalnire....
Intr-o partida cu Carol din barca a fost senzatie la lingura, a prins si el la coada de furculita sau lingura daca imi amintesc bine,a pus poza pe forum la rezultate, am filmarile pe undeva sa vad daca le gasesc.
 
Ultima editare: