Vreme urata

Silviu

Somn
Colegi pescari, voi ce faceti in timpul liber pe o vreme atat de naspa cand ati putea fii la pescuit in afara sa urmariti olimpiada de la rioroflmaooo eu de obicei fac curat in trusa...apoi dezordine si iar curat roflmaooo
 

Espasia

Somn
Silviu, bagă. Sunt pe urmele tale. Indeaproape. HIHiHi.
Acum am intrat in casa dupa ce mi-am incercat in curte noile jucarii. Cateva lanseuri. M-am bolunzit la cap. gandesccccamaaaazedbucuriemare
Urmeaza reorganizarea trusei, apoi inca cateva lansari, si uite asa trece seara.
 

Claudiu

Administrator
Membru personal
Dap, astazi am facut acelasi lucru, aranjare voblere, am scos unele, am bagat altele (de clean), legat leader flouoro pe lanseta de jig. Maine incerc sa ies la pescuit pe o zona noua, nu am fost niciodata acolo. Sunt pregatit cu geanta cea mare, naluci salau, stiuca, avat si clean. Ramane sa ma decid daca dimineata sau seara, as tinde totusi spre o partida de seara.
 

Silviu

Somn
Eu ma gandesc ca merge bine si pe rimpul zilei din moment ce s.a mai racit afara. Espasia e bine ca ai unde sa lansezi. Eu de la etajul 4 nu prea am unde.roflmaooo
 
I

ilie

Guest
De obicei nu leg pe jig,fac streamerele normale si pun ochii cu epoxi :),dar acum am eu un pitic cu barbeta sa le vad cum se misca.Ma intereseaza la gramaje mici,aici e bila de 5gr.
 
I

ilie

Guest
Am incercat-o.Foarte multumit,desi unde am fost eu apa era naspa cu multa mizerie si rezultate nu as fi putut avea.Dar pe o apa limpede,cu vibratia usoara care i-am dat-o sigur va prinde.Merita incercat si cu barbeta mai lunga.

O
Sunt si eu curios cum merg sa ne dai poze cu rezultate bucurostare
Astazi singurul atac de peste adevarat a fost pe goanga asta.Lasata in curent printre bolovani a starnit pe cineva(probabil avat) .Din pacate a fost doar un tampon violent iar apoi am reusit sa o las amintire pe Olt.Probabil daca era macar pe un 2/0 acum povesteam altceva ;)
 
Ultima editare de un moderator:

Silviu

Somn
Anul trecut vorbeam de vreme urata cu ploi...eh tura asta e "iadul" alb.. Eu unul nu mai pot.. Nu stiu ce sa mai facroflmaooo merg pe la magazin la o vorba cu baietii...scot trusele de 5 ori pe zi ca sa ma uit la ele..pun mulinetele pe lansete si le dau jos..voi cum sunteti? Cum treceti prin perioada asta grea?
 
Anul trecut vorbeam de vreme urata cu ploi...eh tura asta e "iadul" alb.. Eu unul nu mai pot.. Nu stiu ce sa mai facroflmaooo merg pe la magazin la o vorba cu baietii...scot trusele de 5 ori pe zi ca sa ma uit la ele..pun mulinetele pe lansete si le dau jos..voi cum sunteti? Cum treceti prin perioada asta grea?
E clar...esti virusat. Tebuie sa mergi la doctor ca sa-ti dea reteta medicala. o sa te trimita la vre-un concurs de pescuit in primavara. Cica e cel mai bun tratament.
 

zamfi

Somn
Cum treceti prin perioada asta grea?
Hmmm ...mai un protest cu prietenii, mai o injuratura,trece zimbettt

Ahhhh, tu de perioada grea de pescuit vorbeai ?roflmaooo Pai chiar acum am curatat Black Powerul de depuneri si am ramas inca odata impresionat de ce bat au scos italienii la banii aia si la vremea aiathumbup
 

Silviu

Somn
Lasam protestele pentru topicul dedicatzimbettt. Sunt curios pentru prima partida de spinning dupa dezghet, voi la ce optati? Eu sunt in dilema mare..sa fie biban? Sa fie stiuca? Sa fie salau(putin probabil, da...)?

Edit: sa nu uitam ca stiuca va avea si o prohibitie ce incepe pe 10 februarie pana pe 15 martie!
 

Espasia

Somn
Merg pe orice tratament, numai sa meargaroflmaooo
Hmmm ...mai un protest cu prietenii, mai o injuratura,trece zimbettt
Silviu, stai linistit. Unde vrei sa mergi? Eu ca si tine, ca si alt,i mai curat o naluca, mai bag o demonstratie, mai fug in ale mele, iara o demonstratie, mai vand o mulineta si comand alta, si uite asa. Nu esti singur. Suntem cu tine. :):):)

Azi am fost la Olt. De data asat am aplicat principiul din management-lidershipment.. Inainte sa ceri, trebuie sa dai tu ceva.bucuriemare

Eu am dat. Am dat 4 naluci, (jig+gume). 4 bucati. In crengile de pe fundul Oltului. Si ce am primit? Nada, niente, nicht...worthyworthy

Deci principiul enuntat nu este valabil.

Adica o zi in care am mers o plimbare pe mal. Cam 12 km. Excelent, nu era nimeni. Ma uitam dupa ursi.Daca urcam la Ski in Postăvaru, era omor.

Asa recapitulam: o plimbare, o demonstratie....si uite asa vine primavara. bucuriemare
 

Silviu

Somn
Oltul in zona noastra e dezghetat dar din pacate nu e cea mai buna zona pe timp rece.. Maine as merge si eu iar sa incerc ceva gume..
 

RNN57

Salau
.....eu repet cu iubita mea, principiile de baza ale "pescuitului la copca" sau savurez "8'uri din sold'uri" punkpunkpunk
 

kingofbeasts

Rod Builder
Membru personal
Eu profit de ocazie ca sa mai studiez cate ceva pe teme de pescuit /rodbuilding ori sa mai caut noutati pe domeniile asteabucurostaresmoke. Daca ma plictisesc fac curat la mailuri (sambata spre duminica am reusit sa sterg vreo 15.000 de mailuri zimbettt)
 
Sus