• Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea folosiri acestui site, ești de acord cu utilizarea de către noi a cookie-urilor. Learn more.

Vreme urata

Asta pentru ca nu binevoiesti sa scapi de yahoo care este total depasit si ca securitate si ca spam si ca... orice.
pai mi-am facut un cont si pe gmail iar (al 5-lea cred) dar daca o sa-mi manance iar ficatii cu schimbarea parolei o sa ies la pensie cu yahoo.bucurostare Precedentele conturi le-am pierdut cand din nu mai stiu ce cauza imi tot cerea sa-mi schimb parola si nu puteam pune una care am mai avut-o in trecut asa ca m-a scos din pepeni definitiv pe la a 4-a tentativa de gmail.nervostarecapzidcapzid Capu meu nu-i biblioteca de parole zimbetttAcum daca nu-mi facea muza adresa asta nici nu mai auzeam vreodata de gmail dar ea a tot insistat ca si tine ca-i mai sigura, mai ok mai nu stiu cum s.a.m.d. :p
 
Pai nu inteleg de ce ? Mesajul trimis de yahoo vine pe numarul meu de telefon.Chiar daca schimb telefonul sau il resetez tot primesc mesajul de autentificare de la yahoo pe numarul de telefon...Cred ca vorbim de lucruri diferite .Sincer. Vine mesajul de autentificare ,dau ok si laptopul sau orice altceva se conecteaza.
 
Eu folosesc Yahoo email doar pt forumuri și conturi pe diverse site'uri de cumpărături online. Ca și adresa de e-mail pt corespondenta, folosesc email personalizat de pe domeniul personal. Acum vreo 6 ani, am luat un domeniu “.ro“ de la RNC - www.RNC.ro. Mi se pare mult mai securizat și mai mistokar naughtynaughtynaughty
 

AlexH

Moderator
Membru personal
Dupa 32 de ore a aparut si soarele printre nori. Ploaia insa nu s-a oprit. Trebuie sa imi gasesc ceva de facut pe o vreme ca asta, ca numai am pierdut timpul in casa.
 

AlexH

Moderator
Membru personal
Erau rezolvate, din fericire. Acum stiu sa mai las cateva si pentru zile negre (innorate) zimbettt.
Oricum se anunta soare in zilele ce urmeaza, asa ca e bine ca ti-ai rezolvat treburile. Mai mult timp pentru pescuit.
 
I

ilie

Guest
Erau rezolvate, din fericire. Acum stiu sa mai las cateva si pentru zile negre (innorate) zimbettt.
Oricum se anunta soare in zilele ce urmeaza, asa ca e bine ca ti-ai rezolvat treburile. Mai mult timp pentru pescuit.
Am auzit ca Oltul la Turnu e urat tare din cauza celor doua vai care se varsa de la Sebes.Asa ca o pauza iar...
 
Maine am ceva liber si as da o fuga la Sebes-Olt, ceva informatii despre apa? Sa merg un pic mai sus, la Avrig? Sa stau acasa?
Chiar nu stiu ce sa fac...
 

AlexH

Moderator
Membru personal
Nu stiu daca intra la categoria vreme urata, pentru ca o ploaie zdravana de vara la locul ei e binevenita. Dar cand vine cu grindina de se albeste pe jos, e altceva:
2017-06-23 18.54.54.jpg
 

AlexH

Moderator
Membru personal
Cum naiba se face ca ieri si alaltaieri, cand am avut musafiri si nu puteam merge la pescuit a fost soare si 32 grade, iar azi cand sunt liber, furtuna si 18 grade... Karma.
 
La voi tot așa frumoasă se anunta vremea, imediat dupa Craciun?
Fir-ar sa fie, si mi-am spalat barca, am facut-o boboc. Si ce ma manâncă........helppp
Doar sa testez niste naluci si ceva lansete. Doar asa un pic.zimbetttgofishingzimbettt