Postări profil noi

Salut George ,ai folosit firul respectiv sau altceva luat de pe Ali asemănător?
Mă interesa dacă ia apă și aș fi vrut sa stiu dacă este potrivit cel de 0,16 ptr. Dunare,tu cu ce dimensiune dai?
Multumesc!
George1985
George1985
Salutare
Ce fir? De pe ali nu am comandat decat niste naluci...
M
Maryo
Am crezut că ai luat si tu si de aceia ai spus sa nu masor câți metri sunt pe rola...
Totuși dacă poți sa-mi spui cu ce fir dai si ce dimensiune ar fi ok!
George1985
George1985
Am mai scris si pe topicuri ce fire folosesc...momentan am Berkley fireline ultra 8 de 0.10 si 0.12, Fins 40g de 0.10, si Daiwa j-braid x4 de 0.07.
Salut Marius. Vreau sa imi fac si eu niste roti pentru barca. Te rog, ma ajuti si pe mine? Imi poti da niste poze cu rotile tale? Teava patrata ce dimensiuni are?
Am cumparat roti, dar au axul de 20mm si as fi vrut sa vad cum le-ai facut tu. Multumesc anticipat.
Salut si merci de pontul pentru tambur de rezerva. Nu gasesc tambur separat, doar mulineta cu totul. Ai cumva tu o sursa?
davidg
davidg
Salut, nu am o sursa, eu am de la un amic doi tamburi mai tavaliti de Procaster 2500, si asa stiu ca se potrivesc. De folosit, inca n am avut nevoie sa folosesc alt tambur invafara de cel original. Daca esti din Buc, iti pot da unul dintre tamburi, ca sigur nu i folosesc pe amandoi. Doar ca e cam tavalit, zgariat. Pe viitor, foloseste mesageria privata pt conversatii :)
Salut

Mi-a spus kingofbeasts ca tu te ocupi de rod building :)

m-ar interesa sa fac niste modificari la un phenix M1 inshore. de 7'2"

vreau sa ii schimb tot . de la madrina inele si eva cu pluta .

as vrea sa stiu un pret aproximativ. inele fuji sau ce recomanzi tu. si o mandrina cu fullgrip de pluta

o zi buna
Cosmin
AlexH
AlexH
Cred ca mai bine treceti in privat cu conversatia asta.
Salut! Daca mai sunt disponibile ma intereseaza dezagatatorul pe care il ai de vanzare si unul dintre voblere, respectiv Rapala TDD-9. Pot sa iti depun banii in cont si suport transportul prin posta romana. Multumesc! Horatiu - 0766571074.
AlexH, mulțumesc că m-ai informat și scuze pentru postarea mea redundantă! N-am mai trecut de multă vreme pe aici, din motive legate de problemele mele personale și nu în ultimul rînd de BALAMUCUL pescuitului sportiv/recreativ din județul meu, județul Suceava, ale cărui ape au fost concesionate de AJVPS Botoșani. NOAPTEA MINȚII!!! Dar în fine, mă bucur că sunteți cu toții sănătoși și ăsta este cel mai important lucru
Salutări tuturor, La Mulți Ani în 2019 și tot ceea ce vă doriți voi bun și frumos să vi se-ntîmple!!! Scuzați-mi absența-din motive pe care nu pot să le expun și nici să vi le explic. Ce este ca noutate - și i-am rugat cu mult timp în urmă pe administratorii forumului pentru crearea unui ”colțișor” separat denumit ”Legislație”, este asta: http://www.anpa.ro/wp-content/uploads/file/doc01164620181218142937.pdf
Sus