• Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea folosiri acestui site, ești de acord cu utilizarea de către noi a cookie-urilor. Learn more.

Postări profil noi

Ca orice pescar ce se respecta am "pierdut" telefonul mobil intr-un lac si nu am copie de rezerva la agenda tf. Va rog sa imi mai trimiteti nr.dvs.tf. sau sa ma sunati cand puteti .Cu stima,colonelu.
Buna seara,
Sunt un incepator si m-am inscris in acest club pentru a afla cit mai multe .
Doresc sa stiu cum pot pescui cu acte in regula pe riul Siret in jud.Suceava
Multumesc si fir intins.
AlexH
AlexH
Salut Costel si bun venit! Daca doresti poti sa-ti faci o prezentare la topicul dedicat, aici https://spinningclub.ro/forums/prezentare-utilizatori-noi.51/
In alta ordine de idei, pt a pescui pe Siret in jud. Suceava ai nevoie doar de permisul albastru de la ANPA, deoarece aceste nu este inca atribuit nici unei asociatii. Apare pe site la ANPA in lista apelor pt cea de a 2-a sesiune de licitatii.
AlexH
AlexH
Mai intereseaza-te si dupa ce se incheie cea de a 2-a sesiune de atribuire.
ok. Banii ii depun in cont sau platesc la posta cand iau coletul?
Adresa mea este: .........................

deci 15 bucati:
2 cupru cu patina (cele batute la ciocan)
2 cupru simple (netede)
2 nichel cu patina
2 nichel simple
2 galbene simple
1 galben cu verde, 1 alb cu rosu, 1 alb, 1 rosu, 1 galben cu rosu.

merci!
Salut. Ma intereseaza 15 oscilante. Ai idee ce numar sunt ancorele? nu le vad in poza
2 cupru cu patina
2 cupru simple
2 nichel cu patina
2 nichel simple
2 galbene simple
1 galben cu verde, 1 alb cu rosu, 1 alb, 1 rosu, 1 galben cu rosu.

Un pret final, cu tot cu trimis prin posta romana. Banii ii pot depune in cont, ca sa nu mai stai dupa ramburs. Merci!
Nasolu
Nasolu
Salut,ancorele cred ca sunt nr
10 si cred ca sunt mustad bronze,pretul final 60 ron plus 5 ron posta
Nasolu
Nasolu
Numarul meu 0726 438 784,ar fi mai indicat sa comunicam telefonic,multam!
Salut!

Mă interesează să cumpăr un dispozitiv de îndoit sârma pentru armături la voblere, ai așa ceva de vânzare sau știi de unde pot cumpăra din România? Mulțumesc!
PUPU
PUPU
In magazinele din Romania nu am vazut niciodata doar de ocazie, din ce oras esti?
D
dax
Mulțumesc. Din Târnăveni, Mureș.
As dori ceva informatii despre pescuitul la lostrita Va rog sa ma sunati la nr.tf 0744356097 (Marius din M.Ciuc) sau email : coloneluvm@yahoo.com. Cu stima,Colonelu.
Buna ziuaAm vazut ca ai si mulineta Twin PowerC 3000 si as vrea sa stiu cum se comporta in pescuitul salaului.Vreau sa stiu ce diferenta de marime este intre corpul mulinetei SI mulineta TP 4000PG ,si daca in rulaj se simte vreo diferenta.Ma bate gandul s-o cumpar si eu pentru un bat medium-light pentru pescuit cu jiguri de 3-7gr.la salau pe balta.
Multumesc mult!!!!
Z
zander22
Intradevar am si TP2015 de 3000.Comparativ cu TP4000 PG are tamburul mai mic.4000 PG e mult mai puternica din cauza raportul mic.TP3000 are raportul mare de 5:2:1.Mulineta ruleaza fin, eu o folosesc doar la jig.Am putine partide cu ea pentru ca face pereche cu un bat custom heavy pana-n 1 1/4 Oz.Per total e o mulineta OK.Eu pescuiesc mult cu Stradic CI4+ care are 190 gr la marimea de 3000
Z
zander22
Acum am vazut ca ai intrebat si de diferenta corpurilor 3000 vs 4000.3000 e mult mai mica ca si 4000.4000 e pentru forta, 3000 merge doar la jig dpdmv.La vobler eu personal folosesc mulinete cu raport mic 4:4:1->4:8:1 pentru ca pescuiesc mult cu deepdiere si voblere mari.5:0:1->5:2:1 folosesc doar la jig dar nu e o regula
Buna seara Claudiu. Am o mulineta zauber de care trag de vreo 2 ani fara mila.... Nu cred sa aiba nimic defect in ea (din cate imi dau eu seama) dar as vrea sa fie curatata si unsa de un meserias. Imi poti recomanda pe cineva caruia sa-i trimit mulineta ?Am vazut din mai multe postari ca EDI CURIOSUL este cu adevarat profesionist dar , nu reusesc sa dau de el ....Cu stima , Mihai.
Daca te intereaza o lotca de 5 m dau un nr de tel ..
Eu iau una in primavara.
Adrian Sb
Adrian Sb
Multumesc, dar m-am hotarat la o barca de aluminiu, romcraft l420.
Bună ziua!Am văzut că aveți mulineta Shimano Twin Power 4000PG.Cum se comportă la pescuit şi de cât timp o pescuiți.Am luat-o şi eu dar după câte lucruri rele am auzit despre ea mi-e şi groază să o pescuiesc.
P.s.Se învârte într-un fel anume..la rece ,deocamdată
Z
zander22
Ceau Gabriel,
La fel cum ti-a spus Silviu TP4000 PG e o mulineta OK.Eu am luat-o pentru raportul mic de 4:4:1 si am folosit-o doar cu naluci reactive mari la somn--> deepdivere mari, jointed-uri pana-n 40-50 grame, ratllin-uri de 9 cm.A scos si cativa somni peste 20 kg si merge ca-n prima zi.E o mulineta inchegata, pescuieste-o fara frica.
gabriel 73
gabriel 73
Mulțumesc mult,dragul meu.Mi-ai luat o piatră de pe inimă.Eu am luat-o pentru pescuit de pe mal ,pe baltă pentru a echilibra un Dragon X-treme de 2,70m..
Să vină primăvara...
Z
zander22
Cu drag, ma bucur daca pot sa ajut cu ceva.Pe balta o sa te tina mult si bine, e mulineta care are vana.Nici nu simte nalucile mari si grele.Da-i de lucru ca poate
Nu lăsa trecutul să-ți umbrească viitorul. Învață, iartă și mergi acolo unde vrei să fii.