Postări profil noi

"Multi oameni se duc la pescuit toata viata fara sa stie ca nu cauta pestele" - Henry David Thoreau
...cam greu ajung la noi unele modele de voblere, spre exemplu Salmo.
Dori
Dori
Pentru ca nu stiu sa comand din strainatate si nu pot face comenzi in sume mari pt. Articole de pescuit din strainate, in asa fel incat sa economisesc la transport.

Pe la mine in oras, putine voblere Salmo am vazut, au mai ramas cateva culori mai vechi, gen Trout, dar am deja unul. Poate o sa fac ceva dubluri, dar ma mai gandesc.
AlexH
AlexH
Ai incercat sa iei legatura cu cei de la voblere.ro? Stiu ca erau deschisi la chestii de genul asta si incercau sa aduca ceea ce le cereai.
Vezi ca SLICK STICK are si Fox Rage.
Dori
Dori
Hm, nu stiam ca exista aceasta posibilitate. Cand voi sta mai bine cu banii, voi incerca sa discut cu cei de acolo, sa vad cum ar fi mai avantajos si pt. Mine, dar si pt. Ei.
Ma voi uita si la Fox.

Multumesc!
Salut Marius. Vreau sa imi fac si eu niste roti pentru barca. Te rog, ma ajuti si pe mine? Imi poti da niste poze cu rotile tale? Teava patrata ce dimensiuni are?
Am cumparat roti, dar au axul de 20mm si as fi vrut sa vad cum le-ai facut tu. Multumesc anticipat.
Salut si merci de pontul pentru tambur de rezerva. Nu gasesc tambur separat, doar mulineta cu totul. Ai cumva tu o sursa?
davidg
davidg
Salut, nu am o sursa, eu am de la un amic doi tamburi mai tavaliti de Procaster 2500, si asa stiu ca se potrivesc. De folosit, inca n am avut nevoie sa folosesc alt tambur invafara de cel original. Daca esti din Buc, iti pot da unul dintre tamburi, ca sigur nu i folosesc pe amandoi. Doar ca e cam tavalit, zgariat. Pe viitor, foloseste mesageria privata pt conversatii :)
Sus